Ворожа атака на українські газосховища не вплине на газопостачання українцям та виконання зобов’язань перед клієнтами

Під час ворожої атаки було пошкоджено наземну інфраструктуру одного з українських ПСГ. Пошкодження не критичні та не впливають на роботу Оператора підземного зберігання газу. 

“Згідно з планом локалізації та ліквідації аварій та аварійних ситуацій було здійснено всі необхідні дії. Ситуація під повним контролем наших спеціалістів та всіх задіяних служб”, - зазначив, очільник Укртрансгазу Роман Малютін

Малютін також додав що дані пошкодження не мають критичного характеру для роботи ПСГ, адже газ знаходиться глибоко під землею. Пошкоджена частина наземної інфраструктури потребуватиме відновлення, проте Укртрансгаз має достатньо резервних потужностей. 

Таким чином пошкодження не впливають на забезпечення газу населення, а всі номінації замовників послуг зберігання та бронювання потужностей продовжують виконуватися в повному обсязі. 

Протягом двох років великої війни нашим пріоритетом була і залишається безпека наших обʼєктів та нашого персоналу. Під час атаки ворога персонал перебував в укритті та ніхто не постраждав.


Поділитися