« Укртрансгаз » та Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна підписали меморандум

АТ «Укртрансгаз» та Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна розпочнуть співпрацю над поліпшенням освіти для фахівців газової галузі за ключовими спеціальностями, які необхідні для стратегічного розвитку компанії.

 

«Координація наших зусиль та обмін досвідом допоможуть значно поліпшити знання фахівців, які зараз необхідні в нашій галузі. На етапі навчання ми готові запрошувати студентів, аби ознайомити їх з виробничими процесами та на практиці показати, як працює підприємство та наші філії», — зазначив Роман Малютін, генеральний директор  «Укртрансгазу»

 

Меморандум передбачає багатостороннє партнерство, зокрема організацію та проведення в структурних і виробничих підрозділах  «Укртрансгазу» навчальних і виробничих  практик, ознайомчих екскурсій для студентів університету. 

 

«Можливість наших студентів безпосередньо працювати з реальними завданнями є потужним стимулом для їхнього розвитку. Співпраця університету з компаніями дає каразінцям шанс проявити себе, а компаніям — знайти найкращих молодих спеціалістів. Як результат, наші студенти отримують додаткову мотивацію до навчання, адже знають, що їхні старання можуть безпосередньо вплинути на їхню кар’єру.», — підкреслила ректор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Тетяна Кагановська. 

 

Також під час підписання меморандуму йшлося про організацію зустрічей зі студентами університету, проведення тематичних майстер-класів із залученням фахівців компанії.  

Нагадаємо,  «Укртрансгаз» та Національний авіаційний університет співпрацюватимуть об’єднуючи інтелектуальні, технічні та виробничі можливості. 

 


Поділитися