Укртрансгаз та Києво-Могилянська академія підписали меморандум

АТ «Укртрансгаз» та Національний університет «Києво-Могилянська академія» підписали меморандум про співпрацю. Предметом меморандуму є тривала співпраця у сфері створення практично орієнтованого навчально-наукового середовища в університеті. 

 

“Києво-Могилянська академія випускає не лише професіоналів найвищого рівня, вона готує справжніх лідерів для різних галузей. Укртрансгаз завдяки сильній команді весь час доводить, що ми можемо працювати на одному ринку зі світовими компаніями. Міжнародна діяльність підприємства потребує професіоналів в галузі права, економіки, міжнародних відносин, маркетингу тощо”, – зазначив Роман Малютін, генеральний директор АТ “Укртрансгаз”. 

 

Компанія планує запрошувати випускників факультету економічних наук, права та міжнародних відносин Могилянки для роботи на підприємстві.

 

“Ми готуємо найкращих спеціалістів різних напрямків, наші професіонали це справжні драйвери змін у суспільстві. Ми раді започатковувати нові партнерства та допомагати українським компаніям розвиватися завдяки знанням наших випускників”, – підкреслив Президент Києва-Могилянської академії Сергій Квіт. 

 

Меморандум передбачає формування спільного бачення, позиції бізнес-спільноти та академічного середовища щодо розвитку бізнес-процесів, удосконалення ведення підприємницької діяльності та економічного розвитку. Також під час підписання меморандуму йшлося про організацію спільних заходів з метою обміну досвідом з питань маркетингу, менеджменту та підприємництва. 

 

Нагадаємо, АТ «Укртрансгаз» та Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна розпочали співпрацю.

 


Поділитися