Роман Малютін відвідав підземне сховище на півночі України

Під час робочого візиту Роман Малютін відвідав одну з підземок країни, перевірив процес закачування газу та хід підготовки до осінньо-зимового сезону.

“Активно готуємося до чергового опалювального сезону. Перевірив хід підготовки сховища для успішного проходження наступної зими. Зустрівся з колективом підземки та подякував їм за самовіддану професійну роботу. Завдяки спільним зусиллям газосховище продовжує працювати стабільно”, ‒ зазначив очільник Укртрансгазу ‒ Оператора газосховищ України.

Під час спілкування з колективом ПСГ Малютін акцентував увагу на питаннях поліпшення умов праці та соціального захисту працівників.

“Люди ‒ наш найцінніший ресурс. Постійне підвищення кваліфікації та поліпшення умов праці персоналу компанії ‒ одне з моїх пріоритетних завдань. Наші професіонали ‒ це титани, на плечах яких тримається газова галузь. Тільки так можемо продовжувати розбудовувати систему найбільшого оператора підземних сховищ Європи”, ‒ підкреслив Роман Малютін.

Також очільник компанії повідомив колективу підземки про необхідність посилення заходів безпеки та постійне навчання працівників на випадок надзвичайних ситуацій.


Поділитися