Василь Садлівський очолив Богородчанське ВУПЗГ

Богородчанське виробниче управління підземного зберігання газу отримало нового керівника.
У четвер, 23 лютого, очільник Укртрансгазу - Оператора газосховищ України Роман Малютін представив колективу Богородчанського ВУПЗГ нового начальника виробничого управління. Ним став Василь Садлівський.
Василь Садлівський - професійний газовик із більш як двадцятирічним досвідом роботи у газовій галузі, в тому числі на газовидобувних підприємствах України. З квітня минулого року працював головним інженером Пролетарського виробничого управління. До того - пройшов шлях від слюсаря з ремонту технологічних установок до начальника оперативно-виробничої служби Кегичівського підземного газосховища.
“Я вдячний Леопольду Мисліборському за багаторічну професійну роботу та ефективне управління Богородчанським ПСГ. Та вітаю з призначенням Василя Садлівського. Богородчанське газосховище - одне з найбільших у нашій мережі та відіграє стратегічне значення у газовій інфраструктурі всієї країни. Переконаний, під керівництвом Василя Івановича команда Богородчан зможе працювати ще ефективніше та надалі посилюватиме енергетичну безпеку регіону та країни”, - відзначив під час представлення Роман Малютін, очільник Укртрансгазу - Оператора газосховищ України.
Леопольд Мисліборський, який очолював Богородчанське ВУПЗГ з 1983 року, відтепер працюватиме на посаді радника генерального директора АТ “Укртрансгаз”.


Поділитися