Укртрансгаз передав приміщення для гуманітарного хабу на Хмельниччині

Приміщення однієї з філії Укртрансгазу у Хмельницькій області площею  понад 300 кв. м відтепер виконуватиме функцію логістичного та гуманітарного хабу. Тут вантажівки, наповнені гуманітарними вантажами з-за кордону, інвентаризуватимуть та розподілятимуть допомогу у регіони та населені пункти, де вона найбільше потрібна у конкретний момент. 

Керуватиме хабом один із територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки у Хмельницькій області. До організації роботи залучатимуть також благодійні фонди.

“Укртрансгаз продовжує підтримувати українську армію та народ України всіма можливими способами. Ми вже передали на потреби наших захисників десятки автомобілів та спецтехніку, активно ведемо збір коштів та закуповуємо речі, найнеобхідніші нашим бійцям на передовій. Тепер долучаємось і до підтримки великих гуманітарних вантажів та маршрутів, що проходять територією України. Такі хаби нині вкрай важливі для ефективного розподілу допомоги у місця, де вона найбільше необхідна” - відначив Сергій Перелома, т.в.о. генерального директора Укртрансгазу.


Поділитися