Три мільйони гривень на підтримку армії зібрав колектив Укртрансгазу з початку війни

З​а два місяці від початку активної фази війни команда Укртрансгазу разом із партнерами зібрали на підтримку української армії три мільйони гривень. 

Ці кошти переважно були спрямовані на підтримку бійців оперативного командування “Північ”, котрі допомагали звільняти від окупантів Київську, Чернігівську та Сумську області, а нині продовжують виконувати бойові завдання на інших ділянках фронту. На них закупили ​прилади нічного бачення, дрон​​и, приціли та ще десятки позицій, вкрай необхідних на передовій.​
 
 
Паралельно наша команда продовжувала роботу над виготовленням засобів захисту, медичних матеріалів, обладнання для блокпостів на передовій. Детальну інформацію про всю пророблену роботу можете знайти на інфографіках нижче.
 
 
"Ці два місяці були не з простих. Та важливо пам’ятати: наша боротьба триває. І наш з вами обов’язок допомагати українським захисникам, залишається в силі. Тож нагадую, що збір коштів для підтримки української армії продовжується", - відзначив Сергій Перелома, т.в.о. генерального директора Укртрансгазу - Оператора газосховищ України.
 
Кошти можна переказати двома способами:
 
На картковий рахунок Приватбанку (без призначення платежу)   
4246 0010 0287 0842
 
Або за реквізитами:
Отримувач: Рада голів профкомів працівників АТ «Укртрансгаз»
ЄДРПОУ: 21707956
ІВАN - UA323052990000026002010110840
в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Київ
Призначення платежу: без призначення платежу.
 

Поділитися