На Солохівському ПСГ облаштовують територію та ремонтують будівлі проммайданчика

Команда Оператора газосховищ України - Укртрансгазу продовжує облаштовувати наземні майданчики ПСГ та покращувати благоустрій територій виробничих управлінь по всій Україні. Нині подібні роботи тривають на Солохівському ПСГ - газосховищі, що бере участь у постачанні газу одразу до чотирьох областей: Полтавської, Сумської, Кіровоградської та Харківської.

Бюджет проекту, що розпочався у серпні, сягає 4,5 млн грн. Він передбачає ремонт побутових приміщень, облаштування нових покрівель на виробничих будівлях та благоустрій території промислового майданчика, що оточує ПСГ. Так, на сьогодні команда Оператора вже оновила згадані покрівлі будівель, замінила старі дерев’яні вікна на енергоефективні металопластикові, частково провела монтаж тротуарів та встановлення залізобетонних плит. 

На перебіг сезону відбору ремонтні роботи не впливають. Натомість їх завершення, заплановане до кінця 2021 року, покращить технічний стан будівель та виробничих приміщень Солохівського ПСГ, унеможливить їх подальше руйнування та, що особливо важливо, покращить санітарно-побутові умови та безпеку праці команди при експлуатації та технічному обслуговуванні основного обладнання ПСГ.

Нагадаємо, нещодавно Солохівське ПСГ обладнали сучасною автоматизованою системою раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей.


Поділитися