В Укртрансгазі відбулася статегічна нарада з питань покращення якості системи планування та визначення ключових завдань

24-25 квітня понад 50 керівників різних рівнів Укртрансгазу взяли участь у стратегічній нараді з покращення якості системи планування та визначення ключових завдань розвитку для департаментів та сервісних філій. 

 

“Ми розуміємо що перед нами багато викликів, в умовах війни маємо ще уважніше ставитися до планування, аби відповідати вимогам ринку, вчасно реагувати на запити і потреби наших клієнтів. Продовжуємо збільшувати портфоліо замовників послуг зберігання та покращувати сервіси, аби мати ще більше переваг на європейському ринку. Незмінним пріоритетом залишається максимальний захист наших об’єктів та оперативне реагування на надзвичайні ситуації, – зазначив очільник Укртрансгазу Роман Малютін. 

 

Під час заходу команда Укртрансгазу обговорила підходи до планування, проблеми, які виникають під час реалізації запланованих завдань та шляхи їх вирішення. 

 

“Завдяки успішній роботі наших філій, ми можемо оперативно виконувати ремонтні роботи не залучаючи зовнішніх підрядників в умовах нестабільності ринку будівельних та сервісних послуг — це велика перевага”, – підкреслив Малютін.  

 

Серед іншого говорили про дефіцит кваліфікованих кадрів та стимули для залучення молодих працівників. 

 

“Наша компанія – це перш за все люди, маємо працювати над залученням нових спеціалістів, створюючи всі умови для передачі досвіду. Вже зараз маємо формувати кадровий резерв кваліфікованих працівників”, – підкреслив Роман Малютін. 

 

Також  йшлося про реалізацію інвестиційної програми Укртрансгазу та виконання програми закупівель в рамках забезпечення виробничих процесів. 

 


Поділитися