Укртрансгаз оголосив аукціони на закупівлю 122 млн куб. м природного газу для забезпечення роботи газосховищ у 2021 році

Укртрансгаз оголосив шість аукціонів на закупівлю 122 млн куб. м природного газу. Таким чином компанія планує забезпечити потреби у природному газі для виробничо-технологічних витрат ПСГ. Загальна очікувана сума закупівлі – 782,1 млн грн (без ПДВ).

Для забезпечення прозорості закупівельних процедур та створення конкурентних умов для максимальної кількості учасників, умови тендерів та проекти договорів з потенційними переможцями адаптовано до сучасних вимог ринку.

Аукціони вже анонсовано у системі електронних закупівель Prozorro. Кінцеві строки подання тендерних пропозицій по відповідним процедурам визначено 22, 24 та 28 грудня поточного року. Відповідно, дати початку аукціонів - 27 та 29 січня, 02 лютого 2021 року. Початкова ціна закупівлі кожного лоту 130, 35 млн грн. Вона є цілком конкурентною для відповідної категорії товарів на ринку.

Детальніше ознайомитися з пропозиціями можна на сайті Prozorro.Sale за посиланнями: 

 

Також Укртрансгаз проводить ще одну процедуру по закупівлі природного газу для  забезпечення потреб структурних підрозділів Товариства в обсязі 3,87 млн куб. м природного газу. Прийом заявок завершено 14 грудня 2020 року. Наразі продовжується етап кваліфікації учасників, що надали свої пропозиції. Проведення аукціону відбудеться 19 січня 2021 року. 

Пропозиція за цим посиланнями: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-11-12-005911-a

 

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб до участі у торгах. Слідкуйте за оголошеннями Укртрансгазу на сторінці Prozorro.Sale.


Поділитися