Укртрансгаз продовжує знайомити учасників газового ринку з функціональністю інформаційної платформи добового балансування

Сьогодні, 14 вересня, відбулася друга презентація на тему «Номінації/реномінації». Учасниками заходу стали близько 300 представників компаній, які вже пройшли реєстрацію на інформаційній платформі.
 
Укртрансгаз як оператор української ГТС відповідальний за впровадження цього ІТ-рішення, планує провести ще три презентації, на які запрошені представники операторів газорозподільних систем та всіх замовників послуг транспортування.
 
- 18 вересня, тема «Реєстри на відключення. Торгові сповіщення»;
 
20 вересня, тема «Обмін даними в межах алокацій»;
 
- 21 вересня, тема «Окремі аспекти взаємодії в межах інформаційної платформи».
 
Час проведення: з 11:00 до 13:00 (реєстрація з 10:00).
 
Місце проведення: конгрес-центр «Парковий», м. Київ, Паркова дорога, 16-a.
 
Звертаємо увагу, що для забезпечення якісного опрацювання матеріалу всіма учасниками до участі в наступних тренінгах запрошуються лише представники компаній, які вже пройшли реєстрацію на інформаційній платформі, отримали код доступу та персональний аккаунт. Для попередньої реестрації на наступні тренінги необхідно надіслати повідомлення з електронної пошти, яка вказувалася для реестрації в інформаційній платформі, на адресу Presentations@utg.ua. В повідомленні вказати Прізвище, Ім’я, По-батькові представника користувача платформи та дати презентацій, які хочете відвідати. Акредитація на кожний наступний тренінг закінчуватиметься о 08.00 в день проведення заходу.
 
Детальніше про заходи та умови реєстрації для участі – слідкуйте за інформацією на сайті компанії.
 
Нагадаємо, що розробка інформаційної платформи добового балансування відбувається у відповідності до положень редакції Кодексу ГТС України, що має набути чинності з 01 жовтня 2018 року. Перехід з місячного на добове балансування дозволить знизити ризики виникнення фінансових заборгованостей і несанкціонованого відбору газу зі сторони замовника послуг з транспортування.

Поділитися