Укртрансгаз презентував результати роботи філії «Оператор ГТС України» та наступні кроки анбандлінгу

20 грудня 2017 р., Київ — Під час прес-конференції «Виділення Оператора ГТС України – реалізовано черговий етап реформування ринку газу. Наступні кроки» топ-менеджери Нафтогазу і Укртрансгазу відзвітували про результати роботи філії «Оператор ГТС України» (ОГТСУ) та роз`яснили наступні кроки, які необхідні для завершення анбандлінгу та реформи ринку газу Ураїни.

 

Мирослав Химко, т.в.о. президента ПАТ«УКРТРАНСГАЗ» та гендиректор філії ОГТСУ, відзвітував про роботу газотранспортної системи України, розповів про діяльність та перші досягнення філії «Оператора ГТС України», окреслив план дій на найближче майбутнє.

 

Юрій Вітренко, головний комерційний директор Групи Нафтогаз, пояснив суть і необхідність реформи ринку газу, а також про внутрішні і зовнішні виклики на шляху до її завершення,  розкрив поняття анбандлінгу та його кінцеву мету для держави.

 

Сергій Макогон, директор зі стратегії та розвитку бізнесу філії ОГТСУ, поінформував про організацію роботи структурного підрозділу, про його активи, договори, ІТ рішення та взаємодію з іншими філіями.

 

Сергій Олексієнко, член Правління ПАТ «УКРТРАНСГАЗ», розказав про подальші кроки в процесах транформації компанії, розкрив плани щодо нових напрямів діяльності Укртрансгазу після відділення Оператора ГТС, особливу увагу приділив значенню трансформаційних процесів для працівників компанії.

 

Відеозапис конференції:

 

Презентація: PDF

 

 

 


Поділитися