Павел Станчак обраний Президентом Укртрансгазу

22 серпня 2017 року, м.Київ – Відповідно до рішення акціонера №126 від 21 серпня 2017 року Павла Юзефа Станчака обрано на посаду Президента ПАТ «УКРТРАНСГАЗ»повідомляє відділ зв’язків з громадськістю та пресою ПАТ«УКРТРАНСГАЗ».

 

Також цим рішенням затверджено умови контракту, який буде укладений з Президентом товариства терміном на 1 рік.

 

Очікується, що до фактичного виконання обов`язків Президента Укртрансгазу Павел Станчак приступить відразу після завершення формальних процедур щодо оформлення всіх необхідних документів. До того дня повноваження Президента продовжуватиме здійснювати член правління, Перший Віце-президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Мирослав Химко.

 

Нагадаємо,  8 серпня 2017 року Наглядова рада НАК «Нафтогаз України» одностайно погодила обрання Павла Юзефа Станчака на посаду Президента ПАТ «УКРТРАНСГАЗ».

 

Пан Павел Юзеф Станчак має технічну та управлінську освіту, понад 25 років працює в галузі транспортування, розподілу та зберігання газу. У 2003-2004 роках в польській PGNiG відповідав за відокремлення функції оператора газотранспортної системи та утворення незалежного оператора ГТС Польщі Gaz-System S.A..

 

Павел Юзеф Станчак народився у 1963 році, здобув інженерно-технічну освіту в інституті ім. Еміліана Конопчинського (Варшава), закінчив Варшавський технологічний університет, Головний торговельний інститут (Варшава), отримав ступінь МВА у Бредфордському університеті та Академії Леона Козмінського (Варшава).

 

З 2004 до 2008 року працював на посаді технічного директора – члена правління оператора польської ГТС Gaz-System S.A, де відповідав за розробку та виконання інвестиційних планів, поточну технічну підтримку газотранспортної системи, координацію процесів отримання дозволів та ліцензій з відповідними державними регуляторами та органами.

 

Протягом останнiх п’яти рокiв Павел Станчак працював в компанії PGNiG Technologie S.A. (Кросно, Польща) на посадах: 2012-2014 - менеджер науково-дослiдного вiддiлення, 2014-2015 - менеджер проектiв для проектiв будiвництва, 2016 – липень 2017 – технiчний директор, член Правлiння.


Поділитися