Європарламентар відвідав виробничі об’єкти Укртрансгазу

24 лютого 2017 року, м. Київ – Учора виробничі об’єкти оператора газотранспортної системи України відвідав депутатом Європейського Парламенту Мортен Хелвег Петерсен аби детальніше ознайомитись з процесами управління газотранспортною системою, провести моніторинг транзиту російського газу до країн ЄС, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю та пресою ПАТ«УКРТРАНСГАЗ».

Європарламентар відвідав компресорну станцію поблизу Києва, де ознайомився з роботою електроприводних газоперекачкувальних агрегатів, які дозволяють під час товаротранспортної роботи економити природний газ на виробничо-технологічні потреби.

Також були презентовані енергоощадні системи на виробничих промплощадках, які останні два роки застосовує ПАТ «УКРТРАНСГАЗ», зокрема теплові насоси.

Особливо вразила європейських гостей новозбудована сонячна електростанція, яка дозволяє повністю покрити потреби в електроенергії офісу та промислової площадки філії «Укргазтехзв`язок».

На завершення свого візиту до ПАТ «УКРТРАНСГАЗ», депутат Європейського Парламенту пан Петерсен відвідав Центральний диспетчерський департамент, де в режимі реального часу ознайомився з роботою газотранспортної системи України. 


Поділитися