Оздоровчий комплекс «Ялта» передано на баланс Міністерства внутрішніх справ

26 липня 2016 року, м. Київ - Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 22 липня 2016 р. № 507-р «Про погодження відчуження нерухомого майна оздоровчого комплексу «Ялта» та відповідно до частини восьмої статті 7 Закону України «Про трубопровідний транспорт», за пропозицією Міністерства економічного розвитку і торгівлі, було відчужено нерухоме майно оздоровчого комплексу «Ялта» ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» шляхом безоплатної передачі до сфери управління Міністерства внутрішніх справ.

Як повідомлялося раніше, з жовтня 2014 року ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» було надано дозвіл на користування та розміщення в оздоровчому комплексі «Ялта» особового складу окремого загону спеціального призначення «Азов» Національної гвардії України у кількості 200 осіб на термін до поки не мине потреба.

За словами очільника оператора газотранспортної системи Ігоря Прокопіва, Укртрансгаз не стоїть осторонь теперішніх подій в країні. Ми допомагали і надалі будемо підтримувати добрими справами нашу армію та всіх тих, хто потребує нашої допомоги.

Також структурні підрозділи оператора вітчизняної газотранспортної системи беруть активну участь у зведенні укріпних та фортифікаційних споруд, а також за необхідності та на звернення до ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» представників ЗСУ та добровольчих батальйонів їм надається автотранспорт та спеціальна будівельна техніка.

Значну допомогу ЗСУ, Національній гвардії та добровольчим батальйонам надають волонтерські осередки Укртрансгазу. Це, насамперед, волонтери Бібрського лінійного виробничого управління УМГ «Львівтрансгаз» ‒ Б. Саловський (начальник управління), Р. Островерха, І. Патецький, О. Швець, В. Яртих, С. Ружніцький, О. Довгаль, профспілковий лідер компанії В. Гончаров та начальник відділу департаменту правового забезпечення апарату ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» О. Бєлячкова, центр волонтерської допомоги УМГ «КИЇВТРАНСГАЗ» з Ю. Яцюк, В. Шпаковатою, В. Сорокою та І. Зателепою.


Поділитися