Мобілізованого співробітника УМГ «ПРИКАРПАТТРАНСГАЗ» відзначено подякою

27 квітня 2016 року, м. Київ — Поштова скринька ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» продовжує поповнюватися подяками та грамотами, якими нагороджуються наші працівники, що виконують свій військовий обов’язок із захисту України.

 

Від командування військової частини – польова пошта В0849 та колективу 2-го гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону надійшла подяка, в якій повідомляється, що Климентовський Володимир Станіславович, працівник Долинського ЛВУМГ УМГ «ПРИКАРПАТТРАНСГАЗ», який нині захищає суверенітет, територіальну цілісність та недоторканість України, з честю та гідністю виконує свій військовий та громадянський обов’язок.

 

«Під час служби він став майстром своєї військової спеціальності, вміло і професійно виконує бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції  (АТО), підвищує військові знання, допомагає побратимам, чесний, відповідальний, заслужив авторитет у командування та товаришів по службі. В критичних ситуаціях показав себе як холоднокровний і зважений чоловік, з високими морально-етичним духом. Його успіхами пишається весь особовий склад нашої військової частини…» ‒ йдеться у подячному листі.

 

Нашій країні потрібні такі військовослужбовці, як Володимир Станіславович Климентовський, завдяки яким ми можемо бути впевненими, що мир і спокій українського народу, територіальна цілісність і суверенітет нашої держави завжди будуть надійно захищені.

 

 

 

Нагадаємо, що до Збройних сил України було мобілізовано більше 200  співробітників ПАТ«УКРТРАНСГАЗ», з них є один загиблий — Роман Лагно. 

Колектив Укртрансгазу пишається патріотизмом своїх колег!

 
 

Поділитися