Укртрансгаз взяв участь у щорічному форумі компанії General Electric

05 лютого 2016 року, м. Київ — Делегація ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» взяла участь у роботі щорічного міжнародного форуму компанії “Дженерал Електрик, Нафта та Газ”, де ознайомилася з технічними та технологічними інноваціями в газовій галузі, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю та пресою оператора вітчизняної газотранспортної системи.

Захід проходив з 1 по 4 лютого у м. Флоренція (Італія).

Згідно з Програмою форуму, 01-02.02.2016р. відбулись виступи представників “Дженерал  Електрик», провідних компаній світу в нафтогазовій галузі, державних органів різних країн - замовників обладнання та послуг компанії “Дженерал  Електрик, Нафта та Газ”. Тематика виступів охоплювала широке коло питань, пов'язаних з безпосередньою діяльністю підприємств, з загальносуспільними проблемними питаннями енергоефективності, енергозбереження, екології тощо. Розглядалися питання перспектив розвитку світових енергоринків, питання переходу на альтернативні види палива та енергетичної безпеки, ризиків та небезпек для нафтогазового бізнесу.

З доповідей очевидно, що більшість країн світу та найбільші світові гравці в нафтогазовому бізнесі переймаються одними і тими ж основними проблемними питаннями, що і ми тут, в Україні, - це енергонезалежність, енергоефективність, екологічність та, зокрема, й питання застосування ефективних технологій при транспортуванні природного газу.

3-го та 4-го лютого 2016р. відвідали виробничі потужності заводів “Дженерал  Електрик, Нафта та Газ” в м. Масса та м. Флоренція відповідно. Ознайомилися з виробничим циклом вказаних заводів, лінійкою продукції, що випускається, системою контролю якості. Особливу увагу звернули на розвиток новітніх технологій, впровадження інновацій при виробництві привідних двигунів та компресорів для ГПА.

«Брали участь у дискусіях і обговоренні презентацій, зроблених “Дженерал  Електрик, Нафта та Газ”. Відбувся продуктивний діалог, у ході якого розглядалися технічні питання, пов'язані з експлуатацією, обслуговуванням, ремонтами та діагностикою ГПА типу PGT25, використання яких очікується під час реконструкції КС «Бар». Представники “Дженерал  Електрик, Нафта та Газ” також висловили зацікавленість планами реконструкції КС «Ромни» та у поставках оригінальних запасних частин до ГПА ГТК-25і та ГТК-10і», — прокоментував подію делегат форуму від ПАТ «УКРТРАНСГАЗ», директор департаменту транспортування газу Богдан Максимчук.

 


Поділитися