Укртрансгаз проводить всеукраїнську корпоративну толоку

10 квітня 2015 року, м. Київ — Оператор вітчизняної газотранспортної системи проводить всеукраїнську корпоративну толоку.

Захід проходить в кожному регіоні України, більше ніж на 100 промислових площадках підприємства, де проводиться прибирання і озеленення виробничих об’єктів та прилеглих територій. 

Всього в акції приймає участь орієнтовно 4 тисячі чоловік, що складає 15% від усього кадрового складу ПАТ «УКРТРАНСГАЗ».

Як прокоментував подію Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Ігор Прокопів, — «Толока є давнім українським звичаєм. А сьогодні – це спільна гуртова праця, яка створює умови для неформального спілкування і взаємодії, налагодження комунікацій, дає можливість працівникам краще пізнати один одного. Окрім цього такий захід – це прекрасний спосіб підняття корпоративного духу, згуртування колективу, поліпшення настрою напередодні свят.  Адже давно відомо, що ніщо так не об'єднує людей, як спільна праця для загальної користі. Щиро вдячний колегам за розуміння і підтримку, а також за спільну працю на благо нашого підприємства». 

Адміністрація Публічного акціонерного товариства «УКРТРАНСГАЗ» висловлює подяку учасникам акції за підтримку ініціативи та виконану роботу.  

Підсумки всеукраїнської корпоративної толоки.


Поділитися