Автопарк Укртрансгазу поповнився новою аварійною спецтехнікою

03 грудня 2015 року, м. Київ – Автопарк оператора вітчизняної газотранспортної системи поповнився новою аварійною спецтехнікою, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю та пресою ПАТ «УКРТРАНСГАЗ».

«Останнє оновлення парку спецтехніки Укртрансгазу відбулось у 2001 році, тому було прийнято рішення придбати у вітчизняного виробника 11 аварійних машин для потреб структурних підрозділів нашого підприємства», - повідомили в адміністрації оператора газотранспортної системи України.

Нові аварійні машини оснащені сучасним обладнанням та матеріалами, які необхідні для проведення ремонтних робіт на магістральних газогонах.

Нагадаємо, у вересні місяці поточного року ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» закупив у Черкаському автобусному заводі для потреб структурних підрозділів компанії — 28 середньомагістральних автобусів.

Варто зазначити, що проблему оновлення автобусного парку структурних підрозділів компанії неодноразово підіймали профспілкові організації, як повідомляв Голова профспілки працівників філії УМГ«ЧЕРКАСИТРАНСГАЗ» Валерій Тартаковський, — «Я особисто дане питання підіймаю вже третій рік поспіль. Від імені колективу висловлюю подяку адміністрації Укртрансгазу за вирішення такої актуальної проблеми». 

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), затвердила інвестиційну програму ПАТ "УКРТРАНСГАЗ" на 2015 р. в сумі 2 702 585.37 тис грн.


Поділитися