Відбулись урочистості з нагоди відзначення 50-річчя Долинського ЛВУМГ

07 жовтня 2016 року, м. Долина - Сьогодні відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення  50 - річчя Долинського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів філії УМГ "ПРИКАРПАТТРАНСГАЗ". 

 

Свято розпочалось з благословення урочистої події отцем Вікентієм, настоятелем Гошівського монастиря, який побажав усім присутнім мирного неба та стабільної роботи на благо всього українського народу. 

 

Яскраві музичні номери чергувались з виступами ветеранів філії УМГ"ПРИКАРПАТТРАНСГАЗ", зокрема людини-легенди - Івана Петраша, який двадцять п'ять років очолював Прикарпаттрансгаз.

 

"Маю за велику честь сьогодні стояти перед вами і від імені двадцяти тисячного колективу, великої газової сім'ї вітати вас зі святом. Особливо приємно мені, що це свято відбувається на моїй рідній Франківщині. Велике значення має сьогодні Долинське управління для газотранспортної системи, стратегічне для всього Укртрансгазу. Але напевно не менш важливим сьогодні є настрій людей, суспільству сьогодні дуже не просто, не просто в країні, іде війна. Ви великі молодці, що відважились на це свято, я бажаю вам його провести натхненно, нехай воно війде в історію та назавжди закарбується у ваших сердцях", - такими словами привітав колектив Долинського структурного підрозділу Президент ПАТ"УКРТРАНСГАЗ" Ігор Прокопів, акцентувавши побажання на безаварійній роботі. 

 

 

Користуючись нагодою Ігор Прокопів разом з директором філії УМГ"ПРИКАРПАТТРАНСГАЗ" Віктором Рахмілем нагородив відомчими відзнаками ветеранів галузі та кращих співробітників підприємства. 

 

На свято також прибув голова центральної ради профспілок нафтогазової промисловості України Володимир Дмитришин, який побажав колективу многая літа невтомної роботи. 

 

На сьогоднішній день Долинське ЛВУМГ значно відрізняється від дня минулого. За роки своєї діяльності управління зросло кількісно від невеличкого колективу у 37 чоловік до потужного структурного підрозділу філії УМГ «ПРИКАРПАТТРАНСГАЗ», в якому працює близько 400 співробітників. 

 

Промислова площадка займає площу  51 га . на обслуговуванні управління    626 км магістральних газопроводів,  22  газорозподільні станції, 88  станцій катодного захисту , дві  компресорні станції потужністю 170 МВт, установка осушки газу потужністю 119 млн.м³ газу на добу.


Поділитися