Президент Укртрансгазу оглянув нові виробничі дільниці філії Укргазтехзв`язок

16 грудня 2016 року, м. Київ – Учора Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Ігор Прокопів в рамках робочої поїздки на виробничі об’єкти Київщини, оглянув нові потужності філії Укргазтехзв`язок по виготовленню шлангів високого тиску та по встановленню газобалонного обладнання на автотранспорт структурних підрозділів підприємства.

Обидві дільниці розпочали свою роботу в поточному році.

«За 7 місяців ми виготовили більше 8000 шлангів, економічний ефект складає 700 тис. грн в порівнянні з середньою ціною в Україні», - доповів головний механік філії Укргазтехзв`язок Роман Дмитрієнко.

На відміну від дільниці з виготовлення шлангів високого тиску, площадка по встановленню газобалонного обладнання менше місяця, але за цей час вже було встановлено ГБО на 7 автомобілей Одеського ЛВУМГ філії УМГ «ПРИКАРПАТТРАНСГАЗ».

Встановлення газобалонного обладння на автомобілі з бензиновими двигунами — одна з складових політики підприємства по економії паливно-мастильних матеріалів, пояснюють у відділі зв’язків з громадськістю та пресою ПАТ «УКРТРАНСГАЗ».   

«Ми постійно працюємо над вдосконаленням. Це наша філософія, і вона нам допомогла одночасно збільшити ефективність виробничих процесів при мінімізації витрат. Якщо два роки тому ми мали більше двух сотень не вирішених проблем, так сьогодні їх значно менше», - розповів директор філії «Укргазтехзв`язок» Олександр Турчак

Нагадаємо, у філії Укргазтехзв`язок розпочав функціонувати заклад громадського харчування, де відтепер сотні газовиків зможуть під час обідньої перерви харчуватись. 


Поділитися