Президент Укртрансгазу Ігор Прокопів провів виїздну виробничу нараду

14 липня 2016 року, м. Київ — Сьогодні на базі Золотоніського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів відбулась виїзна виробнича нарада під головуванням Президента ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Ігоря Прокопіва за результатами комплексної перевірки фінансово-господарської діяльності філії УМГ «ЧЕРКАСИТРАНСГАЗ», повідомляє відділ зв’язків з громадськістю та пресою оператора вітчизняної газотранспортної системи.

Перед початком наради Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» оглянув виробничі потужності Ставищенського промислового майданчика, звернув увагу на поточний стан автотранспортної техніки та наявних складських запасів, зокрема спецодягу.

Виробнича нарада розпочалась із вступного слова очільника оператора газотранспортної системи України словами: «Замість нас нашу роботу ніхто не зробить, Україна починається з нас з вами».

Виступ Президента ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» продовжив директор департаменту контрольно-ревізійної роботи Віктор Скляр, який розповів учасникам наради про найбільш поширенні порушення, виявлені в ході перевірки фінансово-господарської діяльності структурних підрозділів та апарату управління філії УМГ «ЧЕРКАСИТРАНСГАЗ».

Після аналізу типових порушень керівники структурних підрозділів у форматі відкритої бесіди з Президентом ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» обговорили поточні завдання, зокрема питання енергозбереження та економії природного газу, який використовується на власні потреби.

На завершення Віце-президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Валерій Ноздрін порекомендував присутнім керівникам структурних підрозділів з особливою увагою ставитись до диференційованого принципу розподілу квартальних премій.

Підводячи підсумки виробничої наради, Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Ігор Прокопів подякував колективу філії за проведену роботу, побажав якомога швидше ліквідувати виявлені недоліки, а також нагадав про корпоративний фестиваль художньої самодіяльності, який відбудеться у вересні поточного року.

«Пропоную кожному структурному підрозділу спільно з профспілками, як заохочення кращих співробітників, організувати їм поїздку на гала-концерт», — запропонував Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Ігор Прокопів, закриваючи виїзну виробничу нараду.

Нагадаємо, Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Ігор Прокопів щорічно проводить окремо з керівництвом кожної виробничої філії виїзні виробничі наради, присвячені аналізу фінансово-господарської діяльності.

 

Пропонуємо вашій увазі короткий фоторепортаж.

1. Адміністративна будівля Ставищенської промислової площадки Золотоніського ЛВУМГ, де проходила виїзна виробнича нарада.

 

2. Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Ігор Прокопів разом з Віце-президентами Валерієм Ноздріним та Ігорем Бураком оглядають виробничі потужності промплощадки. 

 

3. Начальник станції ГКС-35Б Олексій Глагольєв доповідає про поточний режим роботи компресорної станції «Ставищенська», яка підключена до магістральних газогонів «Уренгой-Помари-Ужгород» та «Прогрес».

 

4. Демонтований лінійний кран в ході переукладання магістрального газогону «Уренгой-Помари-Ужгород», який виконували співробітники Золотонішського ЛВУМГ спільно із філією БМФ «УКРГАЗПРОМБУД».

 

 

5. Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Ігор Прокопів цікавиться станом автотранспортної техніки.

 

 

6. Огляд складських приміщень Ставищенської промислової площадки Золотонішського ЛВУМГ.

 

7.  Відкриття виїздної виробничої наради

 

8. Директор департаменту контрольно-ревізійної роботи Віктор Скляр розповідає учасникам наради про найбільш поширенні порушення, виявлені в ході перевірки фінансово-господарської діяльності структурних підрозділів та апарату управління філії УМГ «ЧЕРКАСИТРАНСГАЗ». 

 

9. Начальник Гайсинського ЛВУМГ Юрій Омельченко доповідає про стан справ по підрозділу

 

10. Кожен з учасників наради активно занотовують настанови адміністрації ПАТ «УКРТРАНСГАЗ»

 

11. Начальник Олександрівського ЛВУМГ Мурат Сурін доповідає про плани по модернізації компресорних станцій підрозділу. 

 

12. На завершення наради Віце-президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Валерій Ноздрін рекомендує присутнім керівникам структурних підрозділів з особливою увагою віднестись до диференційованого принципу розподілу квартальних премій.


Поділитися