Президент Укртрансгазу Ігор Прокопів проінспектував роботу філії Техдіагаз

17 серпня 2016 року, м. Київ — Учора Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Ігор Прокопів провів виїзну нараду в філії НВЦТД «Техдіагаз» за результатами комплексної документальної ревізії виробничої та фінансово-господарської діяльності підрозділу, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю та пресою оператора газотранспортної системи України.

Перед початком наради Ігор Прокопів оглянув виробничі потужності філії НВЦ ТД «ТЕХДІАГАЗ».

Від адміністрації ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» в нараді також прийняли участь Віце-Президент-головний інженер Ігор Бурак, Віце-Президент Василь Плавюк, директор департаменту контрольно-ревізійної роботи та внутрішнього аудиту Віктор Скляр.

Для огляду були представлені прилади, автотранспорт та графічні матеріали про напрямки діяльності філії, виробничі можливості, види, методи та обсяги робіт з діагностики, що виконуються працівниками філії НВЦ ТД «ТЕХДІАГАЗ».

Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Ігор Прокопів наголосив про потребу та можливості розширення виконання силами філії НВЦ ТД «ТЕХДІАГАЗ» певних обсягів та видів робіт з діагностування обладнання об’єктів ГТС Товариства.

Після чого роботу наради продовжив Директор департаменту контрольно-ревізійної роботи ПАТ«УКРТРАНСГАЗ» Віктор Скляр, який розповів присутнім про найбільш поширенні порушення, виявлені в ході комплексної документальної ревізії виробничої та фінансово-господарської діяльності структурних підрозділів та апарату управління філії НВЦ ТД «ТЕХДІАГАЗ».

Після аналізу типових порушень керівники структурних підрозділів філії у форматі відкритої бесіди з Ігорем Прокопівим обговорили поточні виробничі питання та проблеми діяльності філії.

Нагадаємо, минулого місяця Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Ігор Прокопів проводив виїзну нараду на базі компресорно станції «Ставищенська» Золотоніського ЛВУМГ філії УМГ«ЧЕРКАСИТРАНСГАЗ». 


Поділитися