Ігор Прокопів провів виїздну нараду по результатам аудиту Прикарпаттрансгазу

06 жовтня 2016 року, м. Івано-Франківськ - Під головуванням Президента ПАТ “УКРТРАНСГАЗ” Ігоря Прокопіва пройшла виїздна виробнича нарада адміністрації Товариства та керівників філії УМГ “ПРИКАРПАТТРАНСГАЗ” присвячена підведенню підсумків аудиту діяльності структурних підрозділів філії.  

 

Про типові порушення та характерні помилки розповів директор департаменту контрольно-ревізійної роботи ПАТ “УКРТРАНСГАЗ” Віктор Скляр.

За останні півтора роки якість діяльності філії значно покращилась, але немає обмежень по самовдосконаленню”, - зазначив Віктор Скляр.

 

 

Після завершення презентації департаменту контрольно-ревізійної роботи, Президент ПАТ“УКРТРАНСГАЗ” Ігор Прокопів звернувся до присутніх з дорученнями, зокрема звернув увагу на необхідність посилення технічного нагляд за виробничими об'єктами та автотранспортною технікою. 

Середній рік техніки зашкалює. Ми розуміємо що одномоментно не закриємо потребу по техніці, особливо по спецтехніці. Тому ми вже два роки б'ємось над оновленням автопарку та проведенням систематичних технічних оглядів машин”, -  сказав Ігор Прокопів. 

Також очільник оператора української газотранспортної системи звернув увагу учасників наради на персональну відповідальність за роботи, які проводяться сторонніми організаціями на виробничих обєктах структурних підрозділів компанії.

Як наголосив Ігор Прокопів, - “Безпека людей в першу чергу, жорсткий технічний нагляд”.

Також Президент ПАТ “УКРТРАНСГАЗ” не оминув увагою цьогорічні надзвичайні ситуації на магістральних газопроводах, - “Чому справились? Бо мали спецодяг, аварійний запас, систематичне харчування”, акцентувавши увагу, - “Всі аварії які виникали в цьому році ми ліквідовували завчасно”. 

 

Після цього Президент ПАТ “УКРТРАНСГАЗ” перейшов до традиційної частини таких нарад: спілкування з керівниками структурних підрозділів філії. 

 

 

 

 

Виконання виробничих програм відбувається в позитивній динаміці. Застережень які би не дозволили нам вступити в опалювальний сезон не бачу”, - доповів начальник Богородчанського ЛВУМГ Роман Юськів, який також розповів про ефект від встановлення ультразвукових лічильників. 

 

Відповідаючи на запитання очільника ПАТ “УКРТРАНСГАЗ” щодо проблемних питань начальник Долинського ЛВУМГ Василь Бойко розповів про актуальну потребу по реконструкції системи осушування газу.   

 

В поточному році в рамках енергозбереження ми поміняли 100 вікон”, - розповів керівник Богородчанського ВУПЗГ Леопольд Мисліборський.  

 

 

Керівник Одеського ЛВУМГ доповів про щільність перевірки та належну теоретичну підготовку групи аудиту апарату управління ПАТ“УКРТРАНСГАЗ”. 

 

Висловлюю вдячність аудиторам за такий тонкий підхід до аналізу та контролю за нашою діяльністю. Дякую за надану практичну допомогу. Колектив нашої філії ”, — підсумував виступи керівників струкурних підрозділів УМГ «ПРИКАРПАТТРАНСГАЗ», директор філії Віктор Рахміль, акцентувавши увагу на рекордній кількості встановлених у цьому році муфт на лінійній частині магістральних газпроводів.

 

 

На завершення наради Віце-президенти ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» висловили свої побажання колективу філії УМГ«ПРИКАРПАТТРАНСГАЗ».

 

Зокрема, віце-президент ПАТ “УКРТРАНСГАЗ” Валерій Ноздрін розповів про проведення  інвентаризації, а Перший віце-президент ПАТ “УКРТРАНСГАЗ” Мирослав Химко, звернув увагу усіх присутніх на активізацію заходів по енергозбереженню та боротьбі з витоками газу через нещільності зєднань, - “Потрібно посилити відповідальність операторів газорозподільних станцій за витратами на ВТВ”.

 

«2017 рік буде знаковим, стоятимуть нові задачі, тому традиція проведення таких нарад має бути продовжена», — наголосив Президент ПАТ«УКРТРАНСГАЗ» Ігор Прокопів, закриваючи виробничу нараду.  

 

Поділитися