Ігор Прокопів провів виробничу нараду з керівниками філії «Київтрансгаз»

18 листопада 2016 року, м. Київ - Учора в офісі УМГ "КИЇВТРАНСГАЗ" пройшла виробнича нарада за результатами внутрішньокорпоративного аудиту фінансово-господарської діяльності філії, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю та пресою ПАТ «УКРТРАНСГАЗ». 

Нарада проходила за головуванням Президента ПАТ"УКРТРАНСГАЗ" Ігоря Прокопіва. У своєму вступному слові очільник газотранспортного оператора привітав колектив філії з 68-ою річницею подачі газу споживачам міста Києва, і в якості подарунку від адміністрації передав на пам`ять картину «Історичні віхи Київтрансгазу – найстаршого підприємства газової промисловості».

"Пам’ятаємо минуле, живемо теперішнім, плануємо майбутнє", - наголосив Ігор Прокопів. 

Також на заслуховувані звіту аудиторів щодо діяльності філії були присутні віце-президенти ПАТ"УКРТРАНСГАЗ"

Традиційно результати перевірки презентував директор департаменту контрольно-ревізійної роботи та внутрішнього аудиту Віктор Скляр. 

Виявлені актуальні виробничі проблеми конструктивно обговорювались адміністрацією та присутніми на нараді керівниками структурних підрозділів. 

Особлива увага була приділена стану технічного нагляду за виконанням робіт сторонніми організаціями на об'єктах філії, зокрема виконанню робіт по переізоляції магістральних трубопроводів. 

"Переізоляція - питання серйозне. По нашій філії в 2016 році переізольовано 28 кілометрів, в наступному році плануємо зробити ще 38 км", - розповів головний інженер філії УМГ " КИЇВТРАНСГАЗ" Юрій Зябченко.  

Також підіймалось питання забезпечення автотранспортом виробничих підрозділів. 

Зокрема голова профспілкової організації філії УМГ "КИЇВТРАНСГАЗ" Ярослав Марчук зауважив, - "Виробництву на місцях терміново потрібні  легкові автомобілі". 

В свою чергу директор філії УМГ "КИЇВТРАНСГАЗ" Володимир Рудко проінформував, - "У цьому році ми очікуємо як і минулого року за рознарядкою головного офісу отримати 27 одиниць техніки". 

Під час наради кожен керівник структурного підрозділу філії мав змогу висловитись та розповісти про нагальні проблеми. 

Наприклад, начальник Чернігівського ЛВУМГ Віктор Шутішин розповів про складність взаємовідносин з контрагентами, яким надаються послуги з теплопостачання, а начальник Диканського ЛВУМГ Іван Павлюк про важливість проведення оновлення лако-фарбованого покриття газоперекачувальних агрегатів. 

В процесі спілкування Президент ПАТ "УКРТРАНСГАЗ" Ігор Прокопів звернув увагу на важливості своєчасно проведених технічних оглядів автотранспортної техніки, - "Ми виробничники і маємо пам'ятати: опалювальний сезон вимагає від нас особливого рівня готовності. Техніка має бути справна, з акумуляторами та гумою". 

На завершення наради Ігор Прокопів передав слово віце-президентам, які підійняли перед присутніми проблемні питання по напрямках. Зокрема Мирослав Химко звернувся з проханням посилити контроль за ремонтом засобів вимірювальної техніки. 

Нагадаємо, практика проведення систематичних виїздних нарад адміністрації та керівників філій за результатами внутрішнього аудиту була започаткована у вересні 2014 року. 


Поділитися