Привітання Президента Укртрансгазу Ігоря Прокопіва зі світлим святом Великодня!

Шановні колеги!

Щиросердечно вітаю вас з Великодніми святами!

 

У ці весняні дні мільйони людей у всьому світі зустрічають найбільше з християнських свят – Світле Христове Воскресіння. Нехай воно увійде в дім кожного з нас торжеством прекрасного та істинного ‒ миром, злагодою, християнською любов’ю та Божою благодаттю.

 

Ми маємо вірити, що переможний дух надії і радості супроводжуватиме наш народ у нелегкій справі становлення української державності. Багато родин в Україні сьогодні з сумом зберуться за святковим пасхальним столом, бо їхні сини і батьки віддали для оборони рідної землі найдорожче – життя.

 

Згадаймо також всіх тих, хто нині береже мирне небо над нами. Хай Господь Великоднім благословенням дасть їм здоров’я і сили у виконанні священного обов’язку – захисту Батьківщини.

 

Як і кожного року свято Великодня несе всім нам довгоочікувану радість, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, вселяє спокій у серцях, укріпляє віру та живить душу. Тому нехай сяйво Господнього Воскресіння наповнює любов’ю і добром кожен наш день, допомагає долати всі труднощі та життєві випробування, стане джерелом невичерпної енергії та творчої Божого благословення, міцного здоров’я і щедрої долі вам та вашим родинам!

 

Христос Воскрес!

 

З повагою,

Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ»

Ігор Прокопів


Поділитися