Привітання Президента Укртрансгазу Ігоря Прокопіва з Новим Роком та Різдвом Христовим

Шановні колеги!

Новорічні свята, такі довгоочікувані і світлі, є особливими для кожного з нас. Це з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом взаємної радості та сподіваннями на кращий прийдешній рік.

Так вже традиційно склалося, що у ці дні ми підводимо підсумки року минулого, будуємо плани на майбутнє. 2015 рік був складним і для країни, і для кожного з нас, але водночас саме він певною мірою відкрив перед нами нові перспективи, поставив нові завдання і дав надію на їхнє вирішення.

У році, що минає, в ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» було затверджено бездефіцитний фінансовий план та інвестиційну програму підприємства, визначено стратегічні напрямки нашої діяльності до 2020 року.

Вже нині можна чітко окреслити діяльність Товариства за такими новими напрямками: диверсифікація поставок природного газу для потреб вітчизняних споживачів, інтеграція української ГТС у європейський газовий ринок, впровадження прогресивних методологій функціонування оператора газотранспортних мереж та газових сховищ. Поряд з цим продовжуємо працювати над реалізацією положень енергетичної стратегії України, підвищенням надійності і ефективності роботи вітчизняної газотранспортної інфраструктури – у поточному році успішно завершено будівництво нової ділянки магістрального газопроводу «Уренгой – Помари – Ужгород», оновлено парк автотранспортних господарств філій та структурних підрозділів Товариства.

І найголовніше на сьогодні – газотранспортна система України працює в штатному режимі і готова до надійної роботи в опалювальний сезон, за що велика подяка вам, дорогі колеги!

Тому у передноворічний час від щирого серця хочу привітати усіх працівників ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» з прийдешнім Новим роком та найсвітлішим святом – Різдвом Христовим.

Нехай Новий 2016 рік стане для нас роком миру, процвітання і здійснення найзаповітніших мрій. Ми всі сподіваємося на краще майбутнє, і я щиро бажаю вам успішного втілення всіх планів, творчих успіхів, багато гарних днів у новому році, добра і злагоди!

Хай осяйна різдвяна зоря Божою благодаттю об’єднає усіх нас і принесе у кожну родину здоров’я, щастя, радість і любов.

Щасливого Нового року і веселого Різдва Христового!

З повагою

Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ»

Ігор Прокопів


Поділитися