Привітання Президента Укртрансгазу Ігоря Прокопіва з нагоди професійного свята газовиків

Шановні колеги!

 

Ми вперше зустрічаємо професійне свято із бездефіцитним бюджетом нашого підприємства.

Говорячи про стратегічні цілі, спільними зусиллями впроваджуємо політику енергетичної незалежності нашої держави – вже сьогодні потреби вітчизняних споживачів у імпортному природному газу на 70% покриваються за рахунок блакитного палива яке надходить з Європи.

Поряд з цим продовжуємо працювати над підвищенням надійності та ефективності роботи ГТС, впровадженням європейських стандартів та реалізацією положень енергетичної стратегії України.

Все це досягається завдяки кожному з вас - професійному та згуртованому колективу, в якому поряд з досвідченими кадрами багато молодих перспективних спеціалістів, які є гарантією наших майбутніх досягнень.

Попереду не менше амбітних завдань, одна з них – повна інтеграція української ГТС в європейський газовий ринок. Вірю, що в єдності нам посилі задачі будь-якої складності.

Сьогодні важливо згадати про самовіддану працю старшого покоління газовиків, наших ветеранів, які створили основу газової галузі України і для нас назавжди залишатимуться прикладом високого професіоналізму та майстерності.

Напередодні Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України бажаю усім здоров’я, оптимізму, витримки у нелегкій щоденній праці, професійних успіхів, стабільної роботи, нових трудових звершень.

Зі святом вас!

 

 

З глибокою повагою

Президент

ПАТ «УКРТРАНСГАЗ»

Ігор Прокопів


Поділитися