Привітання Президента Укртрансгазу Ігоря Прокопіва з нагоди Дня захисника України

Шановні колеги!

З давніх-давен український народ 14 жовтня вшановує свято Покрови Пресвятої Богородиці. Це День українського козацтва та День створення Української повстанської армії. Сьогодні це свято стало ще знаменнішим – 14 жовтня ми відзначаємо ще й День захисника України.

Захист рідної землі завжди був справою честі. Тому це свято стало торжеством мужності й самовідданості, лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники Батьківщини. Це визначний день для кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

Сьогодні це особливим чином стосується також працівників ПАТ «УКРТРАНСГАЗ», які стали учасниками антитерористичної операції на сході України. Від початку мобілізації 237 наших працівників були призвані до лав Збройних сил України, 10 з них отримали поранення. Роман Лагно, слюсар КВПіА УМГ «ЛЬВІВТРАНСГАЗ», загинув під час виконання бойового завдання. Досі у зоні АТО проходять військову службу 116 працівників Укртрансгазу.

З нагоди державного свята щиро вітаю усіх, хто носить високе звання захисника України. Найщиріші наші побажання сьогодні адресуємо ветеранам УПА, ветеранам та учасникам Другої світової війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів. Здоров’я вам міцного, довголіття та Божого благословення на довгі роки!

Захисники України – це не тільки військовослужбовці. Сьогодні на захист власної землі став практично кожен. Тому захисники – це всі українці, всі небайдужі громадяни, які працею, сумлінною професійною діяльністю, волонтерською роботою забезпечують економічний, енергетичний та гуманітарний захист нашої держави.

Від усього серця бажаю здоров'я, добра і щастя всім, хто нині береже мир і спокій на нашій землі, хто вболіває за її долю, подальше майбутнє й працює на її благо та розвиток. Хай Покров Пресвятої Богородиці охороняє вас!

 

СЛАВА УКРАЇНІ!

З повагою

Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ»

Ігор Прокопів

 


Поділитися