Привітання Президента Укртрансгазу Ігоря Прокопіва з нагоди Дня Незалежності України

Шановні колеги!

 

Щиро вітаю вас з величним національним святом –  

Днем Незалежності України!

 

24 серпня 2015 року незалежна Українська Держава  відзначає 24-у річницю. 

 

Ми всі пишаємось Батьківщиною, яка в нас єдина, маємо усталені національні традиції, власний погляд на минуле й сучасне. Розбудова  незалежної держави – головний обов’язок справжнього громадянина і патріота рідної землі. Лише люди, безмежно віддані українській національній  ідеї, здатні відстояти незалежність, соборність України, вивести її з тимчасових соціально – економічних труднощів на шлях прогресу і процвітання.

 

Для України питання енергетичної безпеки є нині головною умовою її існування як самостійної Держави.

 

Тому високопрофесійний колектив працівників ПАТ «УКРТРАНСГАЗ», розуміючи свою відповідальність в важкий для країни час, виконує всі поставленні завдання для забезпечення природним газом країн Європи, успішної роботи багатьох галузей промисловості, добробуту українського народу та своєю працею яскраво свідчить про підтримку державного курсу на повну енергонезалежність та євроінтеграцію.

 

Крім того, проводиться активна робота із залучення інвестицій у розвиток газотранспортної системи України, які мають бути спрямовані на повну інтеграцію до європейського газового ринку, що дасть можливість істотно зміцнити  енергетичну незалежність України.

 

У цей святковий день від усієї душі бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, великого щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде мирним та спокійним, сповненим радістю, теплом і новими здобутками.

 

СЛАВА УКРАЇНІ!

З повагою

Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ»

Ігор Прокопів


Поділитися