Привітання Президента Укртрансгазу Ігоря Прокопіва з нагоди Дня будівельника

Шановні працівники БМФ «УКРГАЗПРОМБУД»!

З нагоди професійного свята – Дня будівельника України –

я щиро вітаю  наших фахівців будівельної справи!

 

Компанія «УКРТРАНСГАЗ» багато десятиліть поспіль успішно виконує покладені на неї функції по забезпеченню надійного та безперебійного транзиту природного газу, при цьому підтримує роботу системи в проектних параметрах роботи. Завдяки нашим структурним підрозділам, таким як – БМФ «УКРГАЗПРОМБУД» – ми виконуємо капітальні та поточні ремонтні роботи, реконструкції своїми силами.

 

Виробнича діяльність Будівельно-монтажної фірми «УКРГАЗПРОМБУД» – це, розгалужена по всій території України система виробничих підрозділів, отриманий за довгі роки роботи досвід будівництва, наявність виробничих потужностей, висока професійна підготовка кваліфікованих робітників та інженерно-технічних працівників.

 

За 40 років існування БМФ «Укргазпромбуд» збудовано і реконструйовано значну кількість об’єктів газотранспортної системи, десятки установок комплексної підготовки газу, улаштовано та підключено сотні свердловин на десятках газових та газоконденсатних родовищ України, збудовано тисячі кілометрів магістральних та розподільних газопроводів, газопроводів-відводів, конденсатопроводів, вуличних мереж газопостачання в багатьох регіонах нашої держави.

Нині БМФ «УКРГАЗПРОМБУД» виступає генпідрядником проведення робіт з будівництва і капітального ремонту магістрального газопроводу «Уренгой – Помари – Ужгород».

 

Та найбільшим досягненням Укргазпромбуду є його трудовий колектив, який нині налічує 2290  осіб. Це об’єднані спільною справою люди – ремонтники, монтажники, будівельники, інженерно-технічні працівники, які своєю кропіткою щоденною працею вже сьогодні примножують добробут нашої країни.

 

Від щирого серця зичу вам, дорогі колеги, здоров’я, успіхів, натхнення і благополуччя вашим сім’ям. Нехай ваша праця приносить тільки радість і достаток!

Мирного неба нам усім!

 

З повагою

Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ»

Ігор Прокопів


Поділитися