Ігор Прокопів: "Одна з основних цінностей Укртрансгазу – це професійний розвиток колективу"

28 жовтня 2015 року, м. КиївПрезидент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Ігор Прокопів взяв участь у роботі звітно-виборної конференції ради голів профкомів оператора вітчизняної газотранспортної системи.

Під час свого виступу Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» наголосив, що однієї з основних цінностей Товариства є професійний розвиток колективу. 

Також Ігор Прокопів звернув увагу присутніх на рівень виконання виробничих показників.

«Констатую факт, що газотранспортна система України до опалювального сезону готова», ми працюємо в режимі. На перше листопада очікуємо запасів газу в підземних газосховищах на рівні 17,1-17,2 млрд. куб. м, що дає нам впевненість в проходженні опалювального сезону», - повідомив Президент ПАТ «УКРТРАНСГА» Ігор Прокопів.

Очільник оператора української ГТС говорячи про обсяги транспортування газу для європейських споживачів у поточному році зауважив, - «Останні місяці дають кращі прогнози. На сьогодні вже є 53 млрд. куб. м, причому відставання від показників минулого року складає лише 1%. На кінець року ми очікуємо 65 млрд. куб. м».

З січня по вересень поточного року для потреб України імпортовано 12,6 млрд. куб. м природного газу, з них 70% блакитного палива надійшло з Європи.

Про масштаб виконаної роботи колективом ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» в напрямку диверсифікації поставок блакитного палива для потреб України свідчать цифри: за 9 місяців поточного року через територію ЄС було імпортовано 8,8 млрд. куб. м природного газу, що у 4 рази більше аніж за аналогічний період минулого року».

Ігор Прокопів висловив подяку трудовому колективу за проведену роботу по зміцненню енергетичної незалежності, - «В певній мірі енергетична незалежність стала можлива за рахунок кропіткої роботи кожного з Вас, за що окрема подяка». 


Поділитися